20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMobilier de bun-gust din lemn masiv

Mobilier de bun-gust din lemn masiv

In ultima vreme, moda in decoratiuni interioare ne spune sa ne indreptam catre minimalism in alegerea mobilierului. Lemnul nu mai este apreciat asa cum era odinioara, ba chiar s-ar putea spune ca este eliminat partial din ultimele oferte de mobilier de pe piata.


Pentru aceia care apreciaza insa rafinamentul clasic si bunulgust, site-ul ele.ro va recomanda sa folositi mobilierul de lemn care respira atât un aer nou, cât si un aer vechi, misterios.


Lumea mobilierului s-a largit in diferite concepte de forma si structura, destinate explorarii ideilor privitoare la utilizarea lemnului. Combinatiile din lemn pot fi infinite. Inovatia si durabilitatea joaca un rol esential in prezent in privinta mobilierului din lemn, care prezinta nu doar un aspect sofisticat, ci si o utilitate maxima.


Masutele pentru servirea ceaiului, pe care se regasesc lampioane, creeaza o atmosfera unica si speciala, desprinsa parca din filmele vechi. Prezenta sobei potenteaza aerul de intimitate si confort si ofera o experienta de neuitat. Masutele din lemn masiv de cires se remarca prin forme zvelte si oarecum delicate ale picioarelor sculptate ce sprijina blatul din cristal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS